Bukefalos 28 år!

Stjärnanis i marmelad

MiaMia

Trådstartare
Låter man den koka med hel och fiskar upp den sedan?
Eller ska den mortlas, i så fall bara "fröna" eller hela "blomman"?

Hur gör ni med nejlikor, hela eller mortlade?
 
Stjärnanis: hel. Det går ju att fiska upp när de läggs i burk eller innan intag och det känns som en smaksak. De är snygga att ha kvar!

Nejlika också hel i marmelad. Skulle kunna ha pulveriserad om det var allt som fanns hemma men tänker att den malda är till pepparkakor/bakning framför allt.
 

Liknande trådar

Mat Jag tycker det är knepigt när det står någonstans att man ska förvälla något i säg en minut. Vattnet slutar ju koka när man lägger ner...
2
Svar
21
· Visningar
921
Senast: MiaMia
·
  • Låst
IT & mobiler För en tid sedan fick jag veta att reels var det man skulle lägga upp på instagram för att de var populära. Så jag har lagt upp reels...
13 14 15
Svar
288
· Visningar
14 740
Senast: Gunnar
·
Mat Den här kommer inte bli enkel, följande är personen som kommer allergisk mot: Råa morötter Alla nötter Jordnötter Grön paprika Alla...
2
Svar
38
· Visningar
1 882
Senast: moster_punk
·
Mat Jag har tagit på mig att göra efterrätt till jul, och tänkte saffranscheesecake med glöggklet på. Enligt receptet gör man kletet med...
Svar
5
· Visningar
428
Senast: Praefatio
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • När den sista dagen kommer ...
  • Akvarietråden IV
  • Uppdateringstråd 29

Hästrelaterat

  • Åkerfräken
  • Dressyrsnack 17
  • Hingstar som dött, 2024.

Omröstningar

  • Stänger du toalettlocket?
Tillbaka
Upp